Laserbehandling

 

PhotoNova PLS3 et resultat av svensk høyteknologi, utviklet og testet blant annet på skandinavisk hud, av forskere fra erfarne forskermiljøer på hud og hudforandringer. PhotoNova PLS3 har vist seg å gi kliniske resultater.

cl010PhotoNova PLS3 har et Intenst Pulserende Lys (IPL), et høyintensivt polykromatisk lys som virker over flere bølgelengder og dybder i huden. Dette gir større fleksibilitet til å velge behandlingsløsninger tilpasset den enkeltes hudtype og problem. UV-stråling eller lys som påvirker DNA benyttes ikke i behandlingene. PhotoNova PLS3 har i tillegg et meget effektivt kjølesystem i behandlingshodet som garanterer en jevn, sikker, hurtig og skånsom behandling. PhotoNova PLS3 er effektivt for: Permanent hårfjerning, pigmentbehandlinger, hudfornyelse (skin rejuvenation), karbehandling og acnebehandling (kviser).

Blodkar

(Rosecea, Cuproser, Portwinestains, sprengte blodkar etc). Behandlingen koagulerer, eller drar sammen karveggene, og dermed stoppes gjennomblødningen. Karene dras sammen av varmen, og dør.

Intensiteten avhenger av karenes størrelse og mengde. Overfladiske og mer kraftige kar vil reagere raskere, og kan kun kreve 2-3 behandlinger. Mer diffuse rødheter kan behøve 5-6 behandlinger.

Temperaturøkning er grunnen til at huden blir rød. Det oppstår også en normal reaksjon på oppvarmingen som viser seg som en hovenhet. Normalt forsvinner dette innen 30-60 minutter. Ved intensive behandlinger kan den sitte i 3-4 dager. Dette er helt normalt og vanlig om det er mye kardannelse.

 

mb-photonovaAcnebehandlinger (kviser):

Lys fra PhotoNova PLS3 reduserer talgproduksjon og forbedrer hudstrukturen ved acnebehandlinger. Reduksjon av inflammasjon og ødem gjøres ved å ødelegge P.Acne bakterien med et blått lys som behandler helt overfladisk i huden, man kan kalle dette en ”antibiotika”. Behandlinger skjer deretter med et gult lys som absorberes av blodet dypere i huden, og sørger for en mer langvarig effekt.
Ved fjerning av større blodkar på ben anbefales det at du bringer med deg en støttende enhet, eks. en støttestrømpe til behandlingen. Ved å ligge en liten stund etter behandling, samt at støtten brukes ca. en uke etter behandling, vil du oppnå raskere og mer effektive resultater. Noen ganger ser man ikke effekt av behandling før etter 14 dager. Mindre blodkar fjernes ofte i behandlingen.

Pigmentbehandling

Alt fra enkelte mindre, til større pigmentforandringer og solskader kan behandles. Behandlingen koagulerer overpigmenterte hudceller. Cellene dør og erstattes med nye normalpigmenterte. Avhengig av hvor omfattende og hvor mye pigmentering som finnes i huden din, kreves ulik behandlingsintensitet. Enkeltflekker behøver vanligvis kun en behandling. Solskadet hud der det er flere pigmentforandringer av ulik størrelse og farge, behøver vanligvis 2-4 behandlinger. Først ser du resultatet i det mørkere pigmentet, og senere i de lysere eller dypere liggende endringene.
Huden blir mørkere enn vanlig, og ser lett grå ut direkte etter behandlingen. Endringene i huden øker i intensitet de nærmeste dagene, og pigmentet blir til en mørkere ”tatovering”. Denne løsner innen 7-14 dager og endringen skal deretter ikke vises. Om huden ikke får en grå farge med det samme, behøver dette ikke være galt, den kan fortsatt mørkne innen 1-3 døgn, og deretter vil situasjonen forløpe seg som beskrevet over.