Ansiktsbehandling

Vi utfører en rekke forskjellige typer ansiktsbehandlinger.

Klassisk

(60min)
Med produkter tilpasset din hud får du dyprens, nærende ingredienser, massasjeav ansikt og nakke, ansiktsmaske. Passer for alle!

Dyprens

(45min)
Om du har litt uren hud eller acneproblemer er dette behandlingen for deg. Herlegger vi stor vekt på fjerning av urenheter. En behandling som gjerne kan tas1g.pr. uke i en periode.

Spesialbehandling

(90min)
Gi huden din det beste! Dette er en utvidet hudpleiebehandling med en meravansert ansiktsmaske. Finnes i flere priskategorier, alt etter hva huden dintrenger. Passer for alle!

Fruktsyre

(30min)
Det beste mot hudproblemer og fornyelse av huden. Best resultat oppnås ved å tabehandlinger som en kur, 1g.pr.uke.

Hudsliping

(45min)
Stimulerer til hudfornyelse. Hudsliping er en mekanisk peeling av hudoverflatenmed mikrokrystaller. Kan tas som en enkeltbehandling for å friske opp huden,men for resultater på hudproblemer må det tas gjentatte behandlinger.
Effektiv mot:
– Generell hudaldring og rynker
– Grov, solskadet hud
– Brune pigmentforandringer
– Arr og strekkmerker

Øyebehandling

(30min)
Om du sliter med poser under øynene kan du prøve vår drenerende øyebehandling.Ønsker du å forebygge rynker, eller forbedre tørrhetsrynker, er dettebehandlingen for deg!

Oksygenbehandling

Oksygenbehandling er en helt ny og unik terapiform som i løpet av 6 uker reduserer linjer og rynker i huden. Allerede etter første 30 minutters behandling vil du se og føle deg yngre – huden din kjennes myk, frisk, glatt og full av fuktighet. Optimale resultater i kombinasjon med spesialdesignet pleieserie som du benytter hjemme.
Fra det øyeblikket du forlater salongen, vil du se en synlig forbedring i hudens utseende. Den vil føles fastere med en merkbar reduksjon av linjer og rynker.

Elizabeth Arden Pro

Styrken til Elizabeth Arden PROs behandlinger er kjemiske peelinger for ulike hudproblem utviklet for å gi raske resultater uten negative bieffekter. I hver tilpassede behandling inkluderes det et personlig hudpleieprogram, for å sikre at de mest aktuelle produktene brukes for å gi maksimale effekter.

De to viktigste behandlingsproduktene er:

Hydrating Peel Gel 30%: Kombinasjon av melkesyre, glykolsyre og salisylsyre. Samt antioksidanter som forbedrer hudens fuktighetsnivå og gir en frisk og sunn hud.

Multifunctional Peel Gel 50%: Kombinasjon av melkesyre, mandelsyre, glykolsyre og salisylsyre. Effektivt reduserer synlighet av fine linjer, rynker og pigmentflekker.